Om oss

Historik

Företaget Jock Dé Nation’s historia börjar 1987. Ett antal discjockeys ville samverka till god ordning och ge arrangörerna högsta kvalitet.

Morgan Olsson grundade Jock Dé Nation och tillsammans med Daniel Kjellberg började de hålla i spelplaner, kontakter med arrangörer och discjockeys. Företaget ville hitta likasinnade DJ’s samt förverkliga sin vision.

Visionen var och är fortfarande att driva nöjeskonsultation och förmedling på ett bransch- och företagsmässigt sätt.

Första mötet med gruppen diskjockeys skedde på Edvins konditori i Värnamo. Sedan dess har discjockeys i Jock Dé Nation regelbundet träffats och delat erfarenheter.

1995 togs det starkt växande Jock Dé Nation över av Anders Friman. Målet vid övertagandet var att bilda ett aktiebolag för att bättre kunna svara upp till den starka utveckling som Jock Dé Nation lyckats med.

Jock Dé Nation AB bildades 1998, och vid den tidpunkten fanns 24 discjockeys anslutna. Ett omfattande försäkringskoncept för att skydda såväl arrangörer som företagets diskjockeys tas fram och är sedan dess

en befintlig styrka för Jock Dé Nation.

2001 får Jock Dé Nation ett lokalkontor i Lund som på senare tid flyttat till Höllviken.

2008 är Jock Dé Nation Sveriges största discjockeyförmedlare med över38 aktiva discjockeys. Huvudkontoret är placerat i Nässjö och lokalt kontor i Höllviken.

År 2010 är vi discjockeyförmedlaren med många av de största krogarna i syd- och mellansverige som kunder. Jock Dé Nation anlitas dessutom utav flera rederier.